Informatie over Huisartsenpraktijk Hut

Sinds 2017 is Huisartsenpraktijk Hut gevestigd in het Medisch Centrum Peize. Huisartsenpraktijk Hut wil een moderne, innovatieve en toegankelijke praktijk zijn, waar huisartsenzorg over de volle breedte wordt aangeboden.  Praktijkhouder Jan Hut werkt op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag. Op dinsdag werkt huisarts Jansen in de praktijk.

Ook werken verpleegkundigen Gea Van der Iest en Gerieke Hooisma in de praktijk. In samenwerking met de huisarts en de Groninger Huisartsen Coöperatie, bieden zij speciale zorgprogramma’s aan patiënten met suikerziekte, longproblemen, hartritmestoornissen, dementie en hoge bloeddruk.

Voor begeleiding van lichte (of zwaardere) psychologische problemen kunt u terecht bij onze praktijkondersteuner Geestelijke Gezondheidszorg.

Patiënten kunnen bij alle medewerkers ook online een afspraak maken.

Jan Hut
Huisarts
Aanwezig op maandag, woensdag, donderdag & vrijdag. BIG 29915265701
Daan Jansen
Huisarts
Aanwezig op dinsdag. BIG 39918164601
Gea van der Iest
Verpleegkundige
Aanwezig op maandag en woensdag. Spreekuren voor diabetes, hypertensie, boezemfibrilleren, ouderen- en wondzorg. BIG 09057838630
Janita Vierhoven
Praktijkondersteuner GGZ

Aanwezig op maandag en vrijdag, praktijk ondersteuner geestelijke gezondheidszorg.

Gerieke Hooisma
Verpleegkundige
Aanwezig op dinsdag, donderdag en vrijdag. Spreekuren voor Ouderenzorg, Astma, COPD, hypertensie, en wondzorg. BIG 89057192530