Informatie over Huisartsenpraktijk Hut

Huisartsenpraktijk Hut in Peize is een moderne, toegankelijke praktijk, waar huisartsenzorg over de volle breedte en in persoonlijke sfeer wordt aangeboden.  Praktijkhouder Jan Hut werkt op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag. Op dinsdag werkt huisarts Daan Jansen in de praktijk.

Samen met de assistentes  werken verpleegkundigen Gea Van der Iest, Gerieke Hooisma en Janita Vierhoven in de praktijk. In samenwerking met de huisarts en de Groninger Huisartsen Coöperatie, bieden zij speciale zorgprogramma’s aan patiënten met suikerziekte, longproblemen, hartritmestoornissen, dementie en hoge bloeddruk.

Voor begeleiding van lichte (of zwaardere) psychologische problemen kunt u terecht bij onze praktijkondersteuner Geestelijke Gezondheidszorg.

We bieden de mogelijkheid voor het maken van een online afspraak, email consult en het inzien van het medisch dossier aan.

De praktijk is momenteel geopend voor nieuwe patiënten, u kunt zich hier inschrijven

Jan Hut
Huisarts
Aanwezig op maandag, woensdag, donderdag & vrijdag. BIG 29915265701
Daan Jansen
Huisarts
Aanwezig op dinsdag. BIG 39918164601
Gea van der Iest
Verpleegkundige
Aanwezig op maandag en woensdag. Spreekuren voor diabetes, hypertensie, boezemfibrilleren, ouderen- en wondzorg. BIG 09057838630
Janita Vierhoven
Praktijkondersteuner GGZ

Aanwezig op maandag en vrijdag, praktijk ondersteuner geestelijke gezondheidszorg.

Gerieke Hooisma
Verpleegkundige
Aanwezig op dinsdag, donderdag en vrijdag. Spreekuren voor Ouderenzorg, Astma, COPD, hypertensie, en wondzorg. BIG 89057192530