Informatie over Huisartsenpraktijk Hut

Sinds 2017 is Huisartsenpraktijk Hut gevestigd in het Medisch Centrum Peize. Huisartsenpraktijk Hut wil een moderne, innovatieve en toegankelijke praktijk zijn, waar huisartsenzorg over de volle breedte wordt aangeboden. Dit aanbod omvat bijvoorbeeld kleine chirurgische ingrepen, teleconsultatie met medisch specialisten, ECG’s maken, plaatsen van spiraaltjes of begeleiden van mensen met chronische aandoeningen of psychologische problemen. Praktijkhouder Jan Hut heeft ervaring met euthanasie. Op dinsdag werkt huisarts Daan Jansen in de praktijk.

Ook werkt verpleegkundige Van der Iest in de praktijk. In samenwerking met de huisarts en de Groninger Huisartsen Coöperatie, biedt zij speciale zorgprogramma’s aan patiënten met suikerziekte, longproblemen, hartritme stoornissen, en hoge bloeddruk.

Voor begeleiding van lichte (of zwaardere) psychologische problemen kunt u terecht bij onze praktijkondersteuner Geestelijke Gezondheidszorg.

Patiënten kunnen bij alle medewerkers ook online een afspraak maken. We zijn bezig om ook email consulten mogelijk te maken.

Hier kunt u online een spreekuur afspraak maken voor Huisartsenpraktijk Hut.

Jan Hut
Huisarts
Aanwezig op maandag, woensdag, donderdag & vrijdag.
Daan Jansen
Huisarts
Aanwezig op dinsdag.
Gea van der Iest
Verpleegkundige
Aanwezig op maandag en woensdag. Spreekuren voor diabetes, hypertensie, boezemfibrilleren, ouderen- en wondzorg.
Janita Vierhoven
Praktijkondersteuner GGZ

Aanwezig op maandag en vrijdag, praktijk ondersteuner geestelijke gezondheidszorg.

Gerieke Hooisma
Verpleegkundige
Aanwezig op dinsdag, donderdag en vrijdag. Spreekuren voor Ouderenzorg, Astma, COPD, hypertensie, en wondzorg.