Online afspraak maken Hut

Lees verder voor de voorwaarden.


Vanaf nu is het mogelijk om online afspraken te maken voor praktijk Hut. U kunt een afspraak inplannen bij de huisarts, de praktijk ondersteuners of de doktersassistentes.

Bij de huisarts kunt u een afspraak maken voor 1 consult (1 vraag, 10 minuten) of een dubbel consult (2 zorgvragen, 20 minuten).

Bij de doktersassistentes kunt u terecht voor oren uitspuiten, bloeddruk metingen, wratten aanstippen, baarmoederhalsuitstrijkjes, het laten maken van een hartfilmpje of hechtingen verwijderen. Ook voor het bloedprikken kunt u bij de assistentes een afspraak maken.

Bij de praktijk verpleegkundige kunt u terecht voor controle afspraken voor diabetes, bloeddruk of boezemfibrilleren.

Bij de praktijk ondersteuner GGZ kunt u ook een controle afspraak inplannen.

Voorwaarden online afspraak maken:

U kunt alleen een afspraak maken als u patiënt bent bij huisartsenpraktijk Hut en als het om niet spoedeisende vragen gaat.

U moet alle gevraagde velden invullen (naam, geboortedatum, telefoonnummer, en reden van consult). Niet goed ingevulde formulieren zorgen ervoor dat de afspraak niet lukt.

Bij SPOED, twijfel, of klachten die niet kunnen wachten, neemt u ALTIJD telefonisch contact op met de praktijk (tel. 050-5032141 toets keuze 1). Buiten kantooruren belt u met de huisartsenpost, Doktersdienst Groningen tel. 0900-9229

Het maken van een afspraak op dezelfde dag is online niet mogelijk. Hiervoor moet u dus de praktijk bellen.

Maak hier online uw afspraak

Bewaar uw afspraak goed, u krijgt geen bevestiging per mail. Dit is alleen mogelijk als u zich registreert op MijnGezondheid.net. Dat kan via deze link.